Dankbare stiefmoeder

dankbare stiefmoederIk voel me een dankbaar mens. Een dankbare vrouw en moeder. En een dankbare stiefmoeder! Lees hier over ons samengestelde gezin en een super korting geldig op mijn verjaardag!

Dankbare stiefmoeder

Ik heb een leuke korting op mijn website staan. Drie sessies – in mijn praktijk, via de mail of via skype – voor 129 (dit geldt in de zomer 2019) euro in plaats voor 239 euro.

Ik ben bijna jarig!

Maar. Ik ben jarig op 7 oktober. En ik vind het super leuk om te GEVEN. Dus ook dit jaar ga ik dat weer doen op mijn verjaardag.

Je krijgt- en dan wel echt alleen deze dag – op zaterdag 7 oktober 52 % korting op mijn gehele aanbod!

Want ik word dan… je raadt het al.. 52 jaar.

Pfff… 52 jaar…

52 jaar. Om heel eerlijk te zijn, heb ik er totaal geen moeite mee. Ik ben blij dat ik zo oud en zo gezond word/blijf! Ik ben blij met mijn leeftijd.

Ik ben een dankbaar mens. Gelukkig samen met mijn man. Ik ben een dankbare moeder van twee gezonde, prachtige dochters. En…

Dankbare stiefmoeder

En…ik ben me ook echt een DANKBARE STIEFMOEDER!!

Mijn lieve stiefpuber is nu 16 jaar. Ik ken haar al zo lang, en ik houd echt van haar. Ja. Het is anders dan mijn bio-kinderen. Maar het is wel echte liefde :- )

Normaliter gaat ze nu per trein heen en weer tussen vader en moeder. Maar gisteren hebben we haar (incl. hond) met de auto naar het huis van haar moeder gebracht. Want we waren uitgenodigd om daar te komen eten:

  • Ik voel hoe de band tussen ons allemaal zo sterk is gegroeid
  • Ik hoor de vrolijke stemmen en gebabbel en dat maakt me zo blij
  • Ik weet hoe hard we hier als bio-ouders en stiefouders aan gewerkt hebben – door aldoor concessies te doen en onze beste beentje voor te zetten (en mijn zes-stappen-plan te gebruiken!)

En ik ervaar een grote dankbaarheid dat het ons gelukt is om zo goed met elkaar om te gaan 

Bijna jarig dus

Ik ben op zaterdag 7 oktober jarig en die dag krijg je 52 % korting – dit geldt dan niet het betalen in termijnen. En alleen op 7 oktober!

Kijk gerust op mijn site als je interesse hebt.

http://www.annettevandermaarel.com/programma/

Mijn grootste geheim

Want ook al gaat het niet vanzelf en heb je echt kennis (en/of coaching) nodig – het is nu ook weer geen rocket-sciense om een gelukkig gezin op te bouwen.

Weet je wat mijn grootste geheim is?

Je kunt het leren om een gelukkige, dankbare stiefmoeder te worden.

Ook jij kunt leren  om met kleine stapjes de grootste successen te halen


Annette is coach en counsellor en helpt jou om ook een gelukkig stiefgezin op te bouwen. Ook geeft ze online trainingen in persoonlijke ontwikkeling en werkt ze met natuurcoaching. She loves her job!

 

Wil je dit delen? Dank!
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *