een jaar lang stiefmoeder feelgood

Weet je wat de basis is van een succesvol samengesteld gezin? Dat ben jij. Jouw welzijn, jouw feelgood is écht de basis van een bewust en gelukkig stiefgezin.

Een jaar lang Stiefmoeder Feelgood

Jouw geluk is de basis

Als het goed gaat met jou, heb je meer geduld met je stiefgezin. Als jij lekker in je vel zit, kun je veel meer hebben. Alleen als jij je fijn voelt, kun jij je staande houden in je samengestelde gezin. Het is een feit dat het stiefmoederschap een aanslag doet op je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zelfzorg is daarom essentieel voor het slagen van je stiefgezin.

Wat leer je?

Je krijgt elke week een korte videoles in je mailbox. Je leert om weer in verbinding met jezelf te komen. Met jouw kern. Met wie jij bent. Stiefmoeders raken zichzelf namelijk kwijt in de jungle van het stiefgezin.

Als jij niet meer weet wie je bent,  krijg je steeds meer moeite. Met grenzen aangeven, je zelf ontspanning te gunnen, de relaties in je gezin te doorgronden en nog veel meer. Deze training geeft je weer diepgang, maar op een speelse manier, met korte lessen en elke week een opdracht. Het kost je niet veel tijd, maar ik kan je beloven dat het veel oplevert.

De Stiefmoeder Feelgood Challenge geeft:

   • frisse hoop, goede moed
   • praktische tips die je meteen kunt toepassen
   • inspiratie, flow en inzicht
   • voeding voor je hart en ziel
   • elke week leuke, uitdagende oefeningen
   • saamhorigheid met collega-stiefmoeders, je bent niet alleen…

 

Zo gaat het in z’n werk:

Je kunt gewoon ieder moment starten en in je eigen tempo de uitdagingen doen. Je bestelt en betaalt online en dan kun je beginnen. Je doet het dus individueel. Maar er is een facebookgroep om lief en leed te delen.

Reacties van stiefmoeders op de vorige challenge

Enorm bedankt Annette voor deze bijzondere challenge. het heeft me veel gebracht! liefs voor alle stiefmoeders uit deze groep xxx

´hoi Annette, Veel dank voor deze inspirerende, leuke, uitdagende challenges, het is een kado dat ik hier aan mee mocht doen, een gedeelte van de challenges volledig nieuw en een aantal was ik al mee bezig en dan was het dus een bevestiging’

bedankt voor de challenge. Ik heb vooral veel gehad aan het stukje loslaten. Echt super! Het was fijn om eens een keer positief het stiefmoederschap te benaderen ipv negatief. Ik hoop dat ik deze flow volhou! Dankjewel!!

Goh, ik mis je filmpjes nu al, Annette, wat was dit geweldig leuk om aan mee te doen! Bedankt!

Wat krijg je?

Je krijg elke week 52 weken lang een feelgood video in je mailbox. Waarom zo lang? Je hebt tijd nodig om negatieve gedachten-patronen om te buigen tot moed, hoop en plezier. Elke week een nieuwe les, een boost! Meestal met een opdracht. Soms een meditatie of visualisatie speciaal voor stiefmoeders zodat je ook op een onbewust niveau een nieuwe blauwdruk krijgt voor meer rust en balans.

 Wat levert het op?

 • Zelfvertrouwen in je rol als stiefmama
 • Zelfacceptatie
 • Eigenwaarde
 • Mildheid
 • Ontspanning
 • Optimisme, hoop, motivatie, plezier en een heleboel heuse echt FEELGOOD!

Ook nog twee keer Bonus:

1. Je krijgt de teksten van de filmpjes als e-boek.

3. Je mag me ook persoonlijk mailen als je ergens tegenaan loopt. Ik wil niet dat je dan in je eentje zit, maar help je verder. Ik antwoord altijd uitgebreid.

Jouw investering: 147 euro excl. BTW

Doe ook mee. Het resultaat is innerlijke rust. Meer kracht. Zelfacceptatie. Vertrouwen. Hoop.  Je eigen welzijn is de enige weg naar een gelukkig stiefgezin. Je bent van harte welkom om je nu aan te melden.

Hoe werkt het?

 1. Je mailt naar a.vandermaarel@hotmail.com en meld je aan ovm Stiefmoeder Feelgood een jaar lang
 2. Ik stuur je een factuur die je overmaakt
 3. Je kunt beginnen!

Wil je een gratis les aanvragen?

Dat kan. Dan krijg je vast een ervaring van hoe het is. Mail me even en dan krijg je een videoles thuis gestuurd.

Eén gedachte over “een jaar lang stiefmoeder feelgood”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *