gratis

Alsjeblieft, voor jou! Omdat ik het je gun om nu meteen een eerste stap te zetten op weg naar geluk, rust en plezier. Ook gratis leuke dingen speciaal voor stiefmoeders.

Gratis 30 minuten natuur-coaching

De natuur heeltKom het uitproberen. Helemaal vrijblijvend en gratis. Dan weet je of natuurcoaching bij jou en je hulpvraag past.

Geef je op via de mail, dan krijg je van mij een aantal vragen (zoals hoe komt het dat je nu een sessie kunnen gebruiken) en ik laat je zo snel mogelijk weten of je bent uitgekozen voor een gratis sessie!

Je kunt kiezen uit locatie Gelderland of Drenthe.

a.vandermaarel@hotmail.com

Gratis checklist voor een dankbaar en gelukkig leven

Ben je te veel bezig met DOEN en HEBBEN? En voel je je hierdoor nooit helemaal tevreden en happy?

Dan heb ik goed nieuws! Ik heb zeven stappen die je gegarandeerd naar jouw oneindige bron van geluk en overvloed brengen. Meld je NU aan voor de 100 % gratis checklist voor een gelukkig en dankbaar leven.

Yes! Ik meld me aan voor de checklist voor een Dankbaar leven:

Voornaam
E-mailadres

 

………………………………………………………………………………………………………

Gratis besloten FACEBOOKGROEP

Meld je hier aan en word een mede-traveler en een soulsister. Hier vind je fijne inspiratie, krijg je extra tips en ontmoet je gelijkgezinden . Dappere  vrouwen. Kwetsbaar en krachtig. Op hun eigen heldinnenreis naar hun eigen ware, wilde natuur. Hier delen we ook ervaringen over de verschillende gratis trainingen. Je bent van harte welkom!


 

Deze Gratis weggevers zijn speciaal voor STIEFMOEDERS:

Gratis  Strategiesessie voor STIEFMOEDERS

 

Gratis strategiesessie voor stiefmoederMaak kans op een gratis en vrijblijvende skype sessie van 30 minuten twv 147 euro! Meld je hier aan voor de gratis strategiesessie en wie weet kom jij hier in aanmerking voor.  Deze herfst geef ik er een per week weg!

Je bent welkom met al je vragen en problemen rond het stiefgezin. In een half uur scheppen we duidelijkheid waar je nu staat – en je krijgt tips voor hoe je verder kunt.

Yes! Ik meld me aan:
Voornaam

E-mailadres

 

Gratis e-boek ´Het geheim van een gelukkige stiefmoeder´

In het e-boek ´Het geheim van een gelukkige stiefmoeder´ leer ik je alles over  de unieke aanpak die ik heb ontwikkeld.

Dit boek laat in een notendop mijn visie zien (34 blz) en vooral ook de zes praktische stappen die je kunt nemen om een fijn stiefgezin op te bouwen. Deze stappen zijn de basis van al m´n coaching en alle programma´s. Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel ´gratis weggeef´, maar ik doe het, want ik denk dat dit e-boek je heel goed vooruit kan helpen!

 

Gratis e-boek ´Denk jezelf gelukkig, stiefmama´

denk jezelf gelukkig stiefmama

 

 

¨Denk jezelf gelukkig, stiefmama´ is een kort en krachtig e-boek (30 pagina´s) waarin je leert hoe je met je gedachten een nieuwe werkelijkheid kan scheppen.

Door anders te denken, schep je ruimte voor andere emoties en gevoelens en daarmee ook houding en gedrag. Het goede nieuws is dat ook je stiefgezin hierdoor anders op jou reageert.

Probeer het maar uit en ervaar het positieve effect. Dit e-boek staat bomvol informatie, oefeningen en ook nog 100 affirmaties ter inspiratie. Ook hebben? Meld je dan hier aan!

Ja, ik meld me aan
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “gratis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *