natuur-coaching

Dit zijn de ultieme tools voor hart en ziel die je van binnen uit naar buiten op het juiste pad houden. Jouw eigen weg. Ik help je graag met coaching, workshops en trainingen. Ik ben druk bezig om deze coaching op een alternatieve manier aan te bieden vanwege het corona-virus… houd deze site in de gaten!

Coaching voor stiefmoeders

Ben je bonusmama en op zoek naar coaching? Klik dan hier!

Natuurcoaching – drie sessies

natuur coachingWe vergeten het nog wel eens. Maar jij en ik zijn puur natuur. We horen in de buitenlucht. Het heelt, inspireert en geeft lucht, ruimte en perspectief om  je wandelend te laten coachen – door de natuur. En door mij :-) . Natuurcoaching is zoveel fijner. Lees hier over een fantastisch coaching-aanbod voor drie sessies buiten. Plus een aantrekkelijke bonussessie. Probeer het anders eerst gratis uit. Ik doe niets liever dan wandelend coachen met jou.

Workshop Shinrin-yoku

workshop shinrin-yokuKom kennismaken met het Japanse Bosbaden  – maar dan in mijn eigen versie:).

Je leert stil te staan, te vertragen, te luisteren, zien, horen en voelen.

Het bos is onze grote leermeester. We wéten intuïtief wel dat buiten zijn in de natuur helpt, steunt en inspireert. Maar de waan van het dagelijks leven staat in de weg voor innerlijke rust en puurheid. In deze workshop maak je kennis met de mindfulness van het bosbad.

Dit voorjaar bied ik een aantal workshops aan.

Arnhem, Gelderland

Dinsdag 12 mei 2020 van 10.00 tot 12.00

Dinsdag 16 juni 2020  van 10.00 tot 12.00

 

We verzamelen vanaf 9.45 en lopen dan samen de eeuwenoude bossen in van de parken rond Arnhem.

Fredriksoord, Drenthe

Vrijdag 15 mei 2020 van 10.00 tot 12.00

Vrijdag 26 juni 2020 van 10.00 tot 12.00

We verzamelen vanaf 9.45 bij het hotel Fredriksoord en lopen dan samen het bijzondere Sterrenbos in.

Klik hier voor meer info.

 

 

Online training Dankbaarheid

van druk naar gelukDe meest simpele tool die er is voor de groots(t)e resultaten: Train je dankbaarheid! Je gaat ervaren dat je leven RIJK en VOL is.  In plaats van altijd meer moeten, willen, hebben en zijn – leer je dat je alles al hebt en bent. En dat je alleen méér krijgt van waar je naar verlangt als je eerst blij kunt zijn met wat er al is.

Het heeft mijn leven verandert sinds ik dagelijks dankbaar ben. Sinds ik bewust geniet van het mooie, goede en blije. Joy is de richtlijn. Plezier is je geluk. Dankbaarheid is de sleutel naar deze poort.

Download om te beginnen mijn nieuwe check-list met super praktische tips om vandaag mee te beginnen!

Workshop Flow Schrijven

Julia Cameron´s morningpages heb ik meer dan 20 jaar geleden ontdekt. Dit is de Master der Tools. Altijd beschikbaar. Schrijf elke ochtend. Of avond. Als je maar schrijft. Let niet op die innerlijke kritische lezer die over je schouder meekijkt. Laat de letters en zinnen dansen, huilen en lachen. Schrijf! Jeukt het en wil je ook flowschrijven? Blader hier snel verder voor meer info.

Heb je interesse? Mail me dan! a.vandermaarel@hotmail.com

 

Social Media Break

vrijheidBevrijd jezelf af en toe van alle sociale media. Take a break.  Haal adem en ga een boek lezen. Niksen. Tuinieren. Of breien. Focus elke week een dag – of elke maand een week op al die dingen waar je simpelweg geen tijd meer voor hebt, omdat je zo vastzit in de digitale dromen van iemand anders. Volg je eigen pad. Je eigen hart.  Gebruik deze tool voor hart en ziel.

Me-Date

me dateJe hart, je ziel, je lijf heeft voeding nodig. Inspiratie. Je bron moet bijgevuld. Anders kan het niet stromen. Anders droog je uit en voel je je leeg. Eenzaam. En verscheurd. Dus vanaf nu: Elke week alleen op stap. Date met jezelf. Ook dit komt oorspronkelijk van Julia Cameron en haar Artist Date.  Doe je mee en ga je ook deze tool voor hart en ziel gebruiken? Lees hier over een aantal van mijn me-dates.