Natuurcoaching in gratis challenge

natuurcoaching gratis challengeMisschien had je m´n vorige post gelezen en begrepen dat ik mijn horizon ga verbreden. Ik wil heel graag werken met fantastische tools zoals natuurcoaching, die niet alleen voor stiefmama´s wonderen kunnen doen. Maar voor alle vrouwen die ervaren dat ze teveel op hun bordje hebben en niet aan zichzelf toe komen. Natuurcoaching wordt een van deze tools en dan nu met een gratis challenge!

Vernieuwde website

Ik vind het heel spannend, maar ook de website wordt daarom aangepast. Mijn domeinnaam is inmiddels al veranderd: annettevandermaarel.com.. En ook het aanbod gaat dus breder worden.

Het nieuwe emailadres werkt nog niet – tot die tijd kun je mijn privéadres gebruiken: a.vandermaarel@hotmail.com als je me wilt bereiken!

´Doe jij nog wel eens wat leuks met jezelf?´

´Doe je nog wel eens wat leuks samen met je man?´ zou een relatietherapeut kunnen vragen als het niet zo lekker loopt thuis.

Mijn vraag aan jou is: Wanneer ben jij voor het laatst op date met jezelf geweest?

Gun jij jezelf tijd, aandacht, stilte en liefde?

Ik geloof in een radicale verandering. Een ware revolutie – wij vrouwen moeten onszelf meer in de watten leggen!!

We moeten onszelf aandacht geven. Luisteren naar het gefluister van onze ziel. Oprecht en diep interesse tonen voor wat er omgaat in je lijf en hart. Precies datgene dat je zo makkelijk aan anderen geeft – ga je nu aan jezelf geven!

Uit eigen ervaring weet ik dat dit er nog al eens bij inschiet : – ).

Te veel op je bordje. Te veel verantwoordelijkheden. Geen tijd. Geen geld.

Maar ik denk dat het van levensbelang is om goed voor jezelf te zorgen.

Ik wil je graag een zetje geven. En ik wil ook deze nieuwe stap in mijn werk vieren en daarom organiseer ik een gratis challenge.

Ontdek je ware natuur. Natuurcoaching in gratis challenge

Buiten zijn helpt je om tot rust te komen, om in de stilte weer contact te maken met jezelf. In deze challenge ga je zeven dagen lang iedere dag tien minuten de natuur in met een kleine opdracht. Feelgood. Joy. Innerlijke rust. Dankbaarheid.

Natuurcoaching in gratis challenge

De natuur is zo´n fantastische tool. Alleen al door buiten te zijn, frisse lucht te ademen en te bewegen, krijgt je hele systeem een boost. Maar er is veel meer. In deze challenge ga ik je leren hoe je de natuur en haar symbolen kunt toepassen op jouw situatie.  Natuurcoaching dus. Het is echt verrassend leuk.

Zo krijg je de kans om jouw ware natuur weer te ontdekken!

Doe je mee?

Meld je hier aan!

Het zou zo geweldig zijn om samen met jou de natuur in te gaan!

Kus,

Annette

Wil je dit delen? Dank!
Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *