praktische info & contact

Contactgegevens

Annette van der Maarel

Prinsenstraat 1

8493 Oosterwolde

coaching@annettevandermaarel.com

06-50939469

Kosten

Ik ben transparant over de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je investeert in een pakket van vijf of zes sessies. Die zet je in wanneer je wilt – binnen een jaar. Daarna verlopen de sessies.

Vergeleken met collega’s ben ik voordeliger dan de meeste anderen. Dit is voor mij een bewuste keus.  Zo kan ik meer mensen helpen. Mocht je moeite hebben met dit bedrag, kun je het in termijnen betalen of komen we samen tot een oplossing.

Je doet de sessies allemaal alleen. Of samen met je partner, ex,  of (stief)kind of iedereen samen. Alles naar wens.

Je investering voor vijf sessies is 399 euro incl.

Je investering voor zes sessies is 435 euro incl.

Extra

Bij deze pakketten horen bonussen.

Bonus 1: Je krijgt niet alleen sessies van een uur, maar ook Emergency Coaching via de mail. Je mailt wanneer je ergens tegenaan loopt tussen de sessies door en krijgt binnen korte tijd uitgebreide feedback, tips en steun. Veel cliënten melden juist hier de extra waarde van. Ze vinden het geweldig fijn. Ter waarde van 99 euro.

Bonus 2: Ook krijgt je op maat gemaakte Werkbladen, literatuurtips, links naar filmpjes of sites voor verdieping en ondersteuning. Ook hier krijg ik zeer goede feedback over. Ter waarde van 49 euro.

Bonus 3: Een half jaar na de laatste sessie krijg je nog een Follow-up sessie van 30 minuten. Zo kunnen we samen de kennis en vaardigheden opfrissen om jullie verdere toekomst nog zonniger in te gaan. Ter waarde van 59 euro.

Gratis sessie

Wil je een gratis en vrijblijvende sessie uitproberen van 30 minuten? Zo kun je uitvinden of mijn manier van coachen bij je past en krijg je vast inzichten en tips. Ik ben laagdrempelig en vriendelijk.

Geef je nu op via de mail:

coaching@annettevandermaarel.com

Hoe en waar

Sinds COVID werk ik vooral online via whatsapp beeldbellen of Teams. De ervaring wijst dat dit prima werkt.

Maar je bent ook welkom in mijn praktijk aan huis met uitzicht op onze mooie tuin in Oosterwolde, Friesland. In de winter brandt er een vuurtje in de houtkachel.

Sinds 2023 hebben we een tweede huis in Frankrijk. Als ik me daar bevind, zullen de sessies online moeten plaatsvinden (tenzij je naar de Dordogne komt, je bent welkom voor een sessie aan huis daar :-).

Heb je kleine of grote vragen?

Mail naar coaching@annettevandermaarel.com.

stiefcoaching