stiefcoaching

Stiefcoaching voor stiefmoeders, bio-vaders alleen of samen. Dit kan je gezin redden. Kies voor Intensive  Coaching of het 30-dagen traject. Je kunt op korte termijn terecht in mijn mooie praktijkruimte in Velp bij Arnhem.

Intensive Coaching

Mijn nieuwe aanbod! Ik begeleid je gedurende vier maanden.  Wat krijg je precies?

 

 • Strategiesessie anderhalf uur
 • Zes sessies – skype of live
 • Dagdeel thuis met je gezin
 • Toegang tot begeleidende lessen die aansluiten bij de sessies met tekst en video

Wil je meer informatie?
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

 

Schokkend maar waar…

Een op de drie stiefgezinnen gaat binnen vijf jaar uit elkaar. Dit heeft niets met de liefde tussen jou en je partner te maken. Maar alles met die zeer ingewikkelde samenstelling waar je in terecht bent gekomen.

Ben jij bang om te gaan scheiden of dat je partner een scheiding wil? Omdat de problemen te groot worden in je gezin? Als het bijvoorbeeld gaat over
 • verschillende visie op opvoeden – je partner is te slap of juist te streng
 • jij neemt alle verantwoordelijkheid, maar je krijgt er niets voor terug
 • de ex die jou niet kan accepteren en dat dit heel zwaar valt
 • het hele stiefgezin bar tegenvalt en je het liefst niet meer thuis komt
 • je partner zijn eigen kinderen voortrekt
 • je je blijft ergeren aan je stiefkind en haar vuile was, haren in het putje, kleren op de grond enz
 • je een buitenstaander bent en blijft
 • je zo boos kunt maken of uitgeput voelt
 • je niet meer kunt communiceren met je partner omdat het zo gevoelig ligt en je verwijdering voelt

Of nog veel meer andere typische stiefproblemen….

Het zou anders kunnen zijn

Stel dat je een toverstokje had en een gelukkig stiefgezin zou kunnen toveren. Wat zou jij dan wensen? Een gezin waarin je je veilig voelt. Waar er gelachen wordt. Waar je thuis voelt. Waar er plek is voor iedereen en verbinding met elkaar. Waar er naar elkaar geluisterd wordt. Waar je kunt groeien en bloeien. Samen met je stiefkinderen en partner. Je weet heus wel dat het geen paradijs op aarde kan worden – en dat is ook niet waar je naar verlangt.

Maar je hebt wel recht op een fijn en gezellig gezinsleven. Dat gun ik je van harte.

Je kunt het leren

Het stiefgezin is ingewikkeld. Je bent kennis en vaardigheden nodig. Maar je kunt het leren! Dat is het grote geheim. Het valt te leren.  Alles wat ik geleerd heb in al die jaren – door te vallen (en hard ook :-) en weer op te staan-  kun jij ook leren.

Over grenzen stellen.

Over jouw rol duidelijk krijgen.

Over een andere manier van communiceren met je partner over gevoelige onderwerpen zoals zijn kids of ex.

Of al die andere valkuilen waar je maar in blijft vallen.

 

Eerst een gratis strategie sessie

Je kunt in aanmerking komen voor een gratis strategiesessie van een half uur. Hier leren we elkaar kennen én je krijgt twee actiepunten waar je sowieso mee aan de slag kunt. Deze sessie van een half uur is vrijblijvend – mocht je daarna verder willen is dit de keus:

Coaching voor jou

Het kan een hele drempel zijn om in coaching te gaan. Ik begrijp dat. Maar toch raad ik het je aan – als je een succes van je gezin wilt maken. Als jij bij die 40 % wilt horen die wél gelukkig is samen. Ik deel mijn eigen ervaringen en tips. Ik leef al meer dan 12 jaar in een samengesteld gezin en help je graag.

Duurt 1 uur.                                                                                                                                                                         De investering is 79 euro, excl. 21 % BTW.

Coaching voor jou en je partner

Het is aan te bevelen om met z’n tweeën te komen. Je doet het immers samen. Je bent samen deel van deze ingewikkelde dynamiek die het stiefgezin uitmaakt. Ik leer je over jullie rollen, over insider- en outsiderschap en nog veel meer. En we gaan natuurlijk uitvoerig in op wat er nu precies bij jullie klemt. Met respect, humor en gelijkwaardigheid.

Duurt 1,5 uur.
De investering is 109 euro, excl. 21 % BTW.

Coaching voor jou en je partner en de kids – bij jou thuis

Ik leer je om samen te praten en verbinding te maken met elkaar. Te overleggen over huisregels. Of waar jullie nu precies behoefte aan hebben. Met leuke, luchtige oefeningen. Om weer verbinding op te bouwen.

Duurt een dagdeel.
De investering is 299 euro, excl. 21 % BTW.

Waar?

Ik ben lid van het Coach-huis en maak gebruik van de praktijkruimte in Velp bij Arnhem. Het is een prachtige villa uit 1890. De koffie komt van de espresso bar om de hoek. Het zijn mooie en lichte kamers. In overleg ook op andere locatie!

Meld je hier aan, dan maken we snel een afspraak voor de gratis en  vrijblijvende strategiesessie.

Kijk hier voor de algemene voorwaarden.

 

Sessie per skype

Woon je verder weg? Blijf je liever thuis?

Skypen kan ook.

Je investering is hetzelfde als voor een losse sessie in de praktijk.  Eventueel ook in de avonduren mogelijk.

Ook je partner kan meedoen.

Heb je vragen? Bel me op 06-50939469

Hoop

Er is echt hoop dat het voor jou allemaal goed komt. Als jij gemotiveerd bent. Als jij bereid bent om stapje voor stapje echt te gaan werken aan een transformatieproces. Als je NU iets aan je situatie wilt gaan doen. Als jij denkt: ‘Ja! Ik wil het niet langer zo. Ik wil een gelukkig gezin. Want dat is voor mij het allerbelangrijkste in mijn leven. Dat is voor mij de basis. Daar wil ik later op terug kijken als ik oud en grijs ben :- )’.

Dan is coaching geschikt voor jou.

En dan zal ik er alles aan doen om je te ondersteunen zodat jij  op jouw eigen-wijze- manier een gelukkig stiefgezin gaat opbouwen.

Ik verheug me op onze samenwerking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *